| Marharagu spárgával receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg marhahús 25 dkg spárga 1 citrom vaj olaj só bors Elkészítés: A marhahúst felszeleteljük, és vágjuk kisebb kockákra. Kevés olajon pirítsuk meg a húsdarabok at, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A citrom héját reszeljük le, és egy kevéssel hintsük meg a húst. Öntsünk alá 3-4 dl vizet, feddjük le, és pároljuk puhára a húst. Amikor elkészült a marha, vegyük ki a lábasból, és tegyük a helyére a spárgát. Amennyiben szükséges, még egy kevés vizet öntsünk hozzá. Főzzük nyolc-tíz percig, azután pedig egy serpenyőben, kevés vajon addig pároljuk, míg teljesen megpuhul. Végül keverjük össze a húst és a spárgát, és tetszés szerinti körettel tálaljuk A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |