Tutireceptek.hu fejléc

Marharagu spárgával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhahús
25 dkg spárga
1 citrom
vaj
olaj

bors

Elkészítés:
A marhahúst felszeleteljük, és vágjuk kisebb kockákra. Kevés olajon pirítsuk meg a húsdarabok at, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A citrom héját reszeljük le, és egy kevéssel hintsük meg a húst. Öntsünk alá 3-4 dl vizet, feddjük le, és pároljuk puhára a húst.
Amikor elkészült a marha, vegyük ki a lábasból, és tegyük a helyére a spárgát. Amennyiben szükséges, még egy kevés vizet öntsünk hozzá. Főzzük nyolc-tíz percig, azután pedig egy serpenyőben, kevés vajon addig pároljuk, míg teljesen megpuhul. Végül keverjük össze a húst és a spárgát, és tetszés szerinti körettel tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykarolád spárgával » Zöldséges marharagu » Szűzérmék spárgával » Kukoricás-gombás marharagu
» Sertésborda spárgával » Koktélrák spárgával » Csavart tészta spárgával » Cowboy reggeli
» Borjúsült római tálban » Szerb töltött paprika » Svájci csirkemell » Bársonyos csirke gombával
» Fűszeres tepsis csirke » Kínai borsos csirke » Sörben főtt gombás csirke » Dióban sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.