| Kukoricás-gombás marharagu receptEgytálételek Hozzávalók: 40dkg marhalapocka 1 nagy fej hagyma 2 evőkanál olaj 1 késhegynyi örőlt bors 1 erőleves kocka 20dkg konzerv gombafej 20dkg mirelit zöldbab 20 dkg konzerv kukorica 12dkg rizs só 2 nagy paradicsom fél csomó petrezselyemzöld Elkészítés: Az olajban megfuttatjuk az összevágott hagymát.Rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk.Megsózzuk,megborsozzuk és kockából készített levessel felöntve fedő alatt pároljuk.Ha a hús majdnem puha,beleteszük a rizst a zöldbabot.A kész ételhez hozzákeverjük a gombafejet a kukoricát és a meghámozott magtalanított kockára vágott paradicsomot. A receptet beküldte: Minya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |