Tutireceptek.hu fejléc

Marhahússaláta vegyes zöldséggel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
400 g marhahúsfilé
1/2 kígyóuborka
100 g mángold
100 g céklalevél
1 sárgarépa
1 finomra vágott chilipaprika
1 kis fej lila hagyma
2 ek olívaolaj
4 ek szójaszósz
4 ek marhahúsleves
só, frissen őrölt bors

Elkészítés:
Mosd meg és vágd vékony szeletekre az uborkát. Mosd meg a mángoldot és a céklalevelet, távolítsd el a vastag levélszárakat, majd vágd finomra. Tisztítsd meg a sárgarépát, és az uborkához hasonlóan vágd nagyon vékonyra. A hagymát is vágd apróra. A zöldségeket dekoratívan rendezd tányérra. A húst sózd és borsozd meg, és forró olajban mindkét oldalán süsd pirosra. Vedd ki, pár percig pihentesd, majd vágd vékony csíkokra. A pecsenyelevet öntsd fel a szójaszósszal és a húslevessel, majd ha szükséges, még egyszer borsozd meg. A húst rendezd a salátára, locsold meg az öntettel és tálald.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykaragu zöldséggel » Vegyes disznósajtsaláta » Nyers vegyes zöldségsaláta » Vegyes gyümölcsleves
» Vegetáriánus vegyes saláta » Gombás vegyessaláta » Vegyes hal bormártással » új aszpikos vegyes zöldség
» Szilvás vegyes saláta » Vegyes húscsíkok » Vegyes-gyümölcstorta » Sült vegyes zöldségköret
» Hideg vegyes gyümölcsleves » Bólé vegyes gyümölcsökből » Galyasági vegyes pörkölt » Vegyes püré leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.