| Marhahússaláta vegyes zöldséggel receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 400 g marhahúsfilé 1/2 kígyóuborka 100 g mángold 100 g céklalevél 1 sárgarépa 1 finomra vágott chilipaprika 1 kis fej lila hagyma 2 ek olívaolaj 4 ek szójaszósz 4 ek marhahúsleves só, frissen őrölt bors Elkészítés: Mosd meg és vágd vékony szeletekre az uborkát. Mosd meg a mángoldot és a céklalevelet, távolítsd el a vastag levélszárakat, majd vágd finomra. Tisztítsd meg a sárgarépát, és az uborkához hasonlóan vágd nagyon vékonyra. A hagymát is vágd apróra. A zöldségeket dekoratívan rendezd tányérra. A húst sózd és borsozd meg, és forró olajban mindkét oldalán süsd pirosra. Vedd ki, pár percig pihentesd, majd vágd vékony csíkokra. A pecsenyelevet öntsd fel a szójaszósszal és a húslevessel, majd ha szükséges, még egyszer borsozd meg. A húst rendezd a salátára, locsold meg az öntettel és tálald. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |