| Hideg vegyes gyümölcsleves receptLevesek Hozzávalók: Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg kajszibarack, 20 dkg alma, 1 dl 1,5 %-os tej, 30 g vaníliás pudingpor, folyékony édesítőszer, fahéj, szegfűszeg, citromhéj, só Elkészítés: A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük. Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |