Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes disznósajtsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg legalább három fajtából álló disznósajt (friss és füstölt disznósajt, valamint bőrsajt),
1 fej lilahagyma,
petrezselyemzöld,
3-4 evőkanál ecet,
só,
bors,
1 evőkanál olaj,
1 retek,
1 paradicsom.

Elkészítés:
A disznósajtokat felszeletelem és egy tálon szépen elrendezem.
A hagymát karikára vágom és elosztom a sajtokon.
Az ecetből, sóból, borsból és olajból Vinaigrette mártást keverek és a salátahozzávalókra öntöm.
Retekrózsával és paradicsommal díszítem, majd hidegen tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült vegyes zöldségköret » Vegyes turmix » Vegyes babsaláta » Tonhalas vegyes saláta
» Vegyes hal bormártással » Vegyes zöldségtál » Hideg vegyes gyümölcsleves » Vegyeske
» Vegyes erdei gombasaláta » Nyers vegyes zöldségsaláta » Aszpikos vegyes zöldség » Sajtos vegyes zöldség
» Vegyes leves » Vegyes püré leves gazdagon » új aszpikos vegyes zöldség » Vegyes vágott előétel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.