Tutireceptek.hu fejléc

Gombás vegyessaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 db fejes saláta
3 db nagyobb párolt gombafej
4-5 db hónapos retek
1 db keményre főzött tojás
olaj, víz, só,bors
ecet,cukor
metélőhagyma

Elkészítés:
A vízből, cukorból és ecetből a szokásos módon saláta alaplevet készítünk. A salátát metéltre, a párolt gombát szeletekre vágjuk. A retket felkarikázzuk, a tojást apró kockákra vágjuk. A hozzávalókat óvatosan összekeverjük, ráöntjük a salátalevet. Pici olajjal is megöntözzük, és megszórjuk finomra vágott metélőhagymával és kevés borssal.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őrségi gombás flekken » Csirkés-gombás palacsinta » Sonkás gombás penne » Gombás-cukkinis rizottó
» Házias Svéd Gombasaláta » Gombás tokány » Börzsönyi gombás máj » Tejszínes gombás spagetti
» Tejszínes-gombás szósz » Gombás rizottó » Gombás rakott hús » Gombás sonkasaláta
» Gombás csirkemáj almával » Gombás szűzérmék » Májas gombás pite » Gombás, csirkés lasagne


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.