Tutireceptek.hu fejléc

Malacsült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 malaccomb (kicsontozva),
2-3 gerezd fokhagyma,
1 üveg sör,
só,
bors,
köménymag,
1 szelet füstölt szalonna.

Elkészítés:
A malac combjának bőrét egy éles késsel szépen bevagdalom, majd bedörzsölöm a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és köménymaggal.
Előmelegített sütőbe teszem és 180 C fokon 2 óra alatt megsütöm.
Időnként sörrel öntözgetem és kenegetem a füstölt szalonnával.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gőzölgő malacsült » Szilveszteri malacsült » Részeges malacsült » Elzászi füstölt csülök
» Göngyölt hús » Gombás csirke egyszerűen » Boros házinyúl » Fasírt sajttal töltve
» Vadas » Kondorosi pecsenye » Szalonnás csirkemellsült » Homár citromfűvel
» Karaj mustármártásban » Batyuban sült hús » Diós fasírt. » Erdélyi sertéstokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.