Tutireceptek.hu fejléc

Roston sütött szalonka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2,5 kg szalonka
20 dkg vaj
20 dkg morzsa
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 ek. mustár

Elkészítés:
A megtisztított szalonkákat kettévágjuk és kissé meglapítjuk. Megsózzuk, majd a belsejét bekenjük mustárral, olvasztott vajba mártjuk, megforgatjuk morzsába, és roston megsütjük. Tálaláskor roston sült angolszalonna szeleteket teszünk a tetejére, roston sült egész paradicsomokkal körítjük, és barna vajjal leöntjük


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egészben sütött pulyka » Tepsiben sütött csirkecomb » Cigánypecsenye roston » Sajttal sütött kotlett
» Roston sült oldalas » Bárányérmék roston » Tésztában sütött tonhal » Rostonsült padlizsán
» Sajtban sütött tojás » Roston sült lazac » Lazac roston » Mélysütött húsgolyók
» Mélysütött mandulás csirke » Banán roston sütve » Virsli roston, burgonyával » Sajttal sütött burgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.