Tutireceptek.hu fejléc

Kocsmáros halom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy fej hagyma
1 üveg konzerv gomba
50 dkg hús(csirke,pulyka,sertés)
ízlés szerint só, bors
krumpli vagy rizs

Elkészítés:
Az egyik fej hagymát karikára vágom és megpárolom.
Ezután hozzáadom az üveg gombát. Ezzel jól összefőzöm, majd félreteszem.
A másik fej hagymát kockára vágom, és megpirítom.
A húst vékony csíkokra vágom és a hagymával együtt párolom. Ízlés szerint sózom és borsozom. Teljesen készre főzöm. Ha megfőtt a hús hozzáadom a félretett hagymás gombát. Felrottyantom az összeöntött ételt. Kockára vágott sült krumplival, esetleg rizzsel tálalom.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós pókhálómuffin » Királyhalom » Palóc tojáshalom » Kocsmáros tokány
» Csokoládés halom » Ananászos vaniliahalom » Narancsos kacsamell » Sütőtökös tejszínes csirke
» Citromos pulykamell sült » Székelykáposzta light » Rakott hús füstöltsajttal » Kézműves szelet
» Pikáns sonkatekercs » Kínai töltött kacsa » Mustáros hús bundában » Húsos texasi burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.