| Kocsmáros halom receptHúsételek Hozzávalók: 2 nagy fej hagyma 1 üveg konzerv gomba 50 dkg hús(csirke,pulyka,sertés) ízlés szerint só, bors krumpli vagy rizs Elkészítés: Az egyik fej hagymát karikára vágom és megpárolom. Ezután hozzáadom az üveg gombát. Ezzel jól összefőzöm, majd félreteszem. A másik fej hagymát kockára vágom, és megpirítom. A húst vékony csíkokra vágom és a hagymával együtt párolom. Ízlés szerint sózom és borsozom. Teljesen készre főzöm. Ha megfőtt a hús hozzáadom a félretett hagymás gombát. Felrottyantom az összeöntött ételt. Kockára vágott sült krumplival, esetleg rizzsel tálalom. A receptet beküldte: kattyus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |