| Majorannás frankfurti leves receptLevesek Hozzávalók: 1 kis fej kelkáposzta 3-4 közepes burgonya 2 pár virsli 3-4 gerezd fokhagyma 1 evőkanál majoránna ételízesítő só ízlés szerint 1 kávéskanál pirospaprika 1 evőkanál zsír 2 evőkanál liszt 2 dl tejföl Elkészítés: A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát a majoránnával és a felkarikázott virslivel vízben felteszem főni. Ízesítem az ételízesítővel, sóval. Amikor megfőtt, elkészítem a rántást, amibe a fokhagymát belezúzom, valamint a pirospaprikát és a tejfölt is hozzáadom. A forrásban levő leveshez keverem, egyet forralok rajta, majd tálalom. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |