| Joghurtos gyümölcsleves receptLevesek Hozzávalók: eper málna ribizli szeder meggy cseresznye cukor személyenként 1 dl natúr joghurt Elkészítés: Készítsünk cukorszirupot, személyenként 1 dl vizet és 2 evőkanál kristálycukrot számolva. A gyümölcsöket mossuk meg, ha szükséges, magvaljuk ki. Tegyük őket egy hőálló edénybe, öntsük rájuk a szirupot, és hagyjuk kihűlni. A gyümölcsök egyharmadát szedjük ki egy kompótos tányérba, a többit a joghurttal turmixoljuk krémesre. A maradék gyümölccsel díszítsük tálalásnál. Tanácsok: Jó étvágyat hozzá! Hűtve még inkább finomabb! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 10 kcal Szénhidráttartalom: 10 gramm A receptet beküldte: MissBabyka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |