| Töltött piskóta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 db tojás 30 dkg cukor 24 dkg liszt 1 tasak pudingpor/vaniliás/ 1 tasak sútőpor 12 evőkanál lobogó forró viz csipet só Töltelék : 3le reszelt alma , reszelt citromhéj ,5dkg cukor 2 marék durvára vágott dió Elkészítés: A tojás fehérjét keményhabbá verni . A tojás sárgáját a cukorral habosra kikeverni és aforró vizet kanalanként hozzá adagolni. A felhabosodott krémbe bele őnteni a pudingport simára keveredés utánn a sűtőporral elkevert lisztet kanalanként hozzá adagoljuk. A simára kevert tésztába egyenletesen belekeverjűk atojás kemény habját. A tészta felét sütőpapirral bélelt tepsibe őntjük /közepes méretü/ a citromhéjjal elkevert reszelt almát és a cukros vágott diót rászorjuk a maradék tésztát elsimitjuk a tetején. 180 C -os sütőben aranybarnára sütjük. Tanácsok: Ki hülés utánn porcukorral meghinteni és kockára vágni. Jó étvágyat Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: papa58 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |