| Magyaros makaroni receptEgytálételek Hozzávalók: 3ujjnyi szelet császárszalonna,50dkg sertéscomb,1 fej voroshagyma,2ek pirospaprika,2 zoldpaprika,1paradicsom,60dkg makaroni,12dkg reszelt sajt,so Elkészítés: A császárszalonnát kockákra vágjuk,zsírjára sutjuk,hozzáadjuk a szintén aprora vágott hagymát,megszorjuk pirospaprikával,majd ha már kész a porkoltalap,johet a kockára vágott sertéscomb,a foghagyma,a so,és kis adagokban a víz.Ha elkészult a porkolt,adjuk hozzá a karikákra vágott zoldpaprikát és a paradicsomot.Fozzuk ki a makaronit,majd ha leszurtuk,keverjuk ossze a porkolttel.Ontjuk jénai edénybe,szorjuk meg reszelt sajttal,és sussuk forro sutoben kb.20 percig. Szénhidráttartalom: :-( gramm Zsírtartalom: :-( gramm A receptet beküldte: aniko lengyel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |