| Magyaros burgonya receptKöretek Hozzávalók: 8 nagyobb burgonya 8 vastag szelet császárszalonna 2 paradicsom 1 paprika só 1 kiskanál őrölt bors 1 kiskanál oregánó 1 kiskanál kakukkfű 1 kiskanál bazsalikom 1 kisebb vöröshagyma Elkészítés: A burgonyákat megmossuk, és héjasan félbevágjuk. A paradicsomokat nyolcba szeljük, a vöröshagymát vékony karikákra, a kicsumázott paprikát vékony szeletekre vágjuk. A burgonyák egyik felére rárakjuk a császárszalonnát, a paradicsom- és a hagymakarikákat, a paprikaszeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd a többi zöld fűszerrel fűszerezzük. Rátesszük a burgonyák másik felét, alufóliába csomagoljuk, és előmelegített sütőben, 35 perc alatt készre sütjük. Tanácsok: Grillezett marha- és sertéshúsokhoz kiváló köret. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |