| Kinai salata receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 15 dkg rizs, 3 kozepes meretu sargarepa, 3-4 db uborka 3 nagyobb gerezd fokhagyma, 15 dkg felkockazott parizsi, 2dl tejfol, 3oog majonez,vegeta, so Elkészítés: a rizt felontod annyi vizzel, hogy ellepje, beleteszel 1 kaveskanal vegetat,majd viz hozzaadasaval megfozod, es a felesleges vizet leszurod. a sargarepat enyhen sos vizben szinten puhara parolod, majd karikakra v, kockakra darabolod mikor kihul. a parizsit, a savanyu-uborkat szinten felkockazod. amikor kihul a rizs, hozzaadod a sargarepat, parizsit, uborkat, az aprora vagott fokhagymat, majonezt es a tejfolt. legalabb 3 orara hutobe rakod, hogy osszeerjenek az izek Tanácsok: Forro rantott husokhoz hidegen talalva elso osztalyu fogas. Ha valaki dietazik hasznalhat lajtos majonezt, valamint tejfolt is. A parizsi akar ki is hagyhato, vagy csirkemelldarabokkal helyettesitheto. Megallja a helyet onnalo fogasnak is! Jo etvagyat Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: dupak eva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |