| Oroszos hússaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 40 dkg sült sertéshús 4 db csemegeuborka 2 savanykás alma 2 db nagyobb, héjában főtt burgonya 10 dkg majonéz 2 dl tejföl 1 evőkanál mustár só, ősölt bors, 1 kiskanál cukor 1-1 csokor petrezselyem és tárkony Elkészítés: A sült sertéshúst, a csemegeuborkát, a meghámozott almát és főtt burgonyát vékony csíkokra vágjuk és összekeverjük. A majonézt a tejföllel, a mustárral simára keverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük, majd a zöldséges-húsos keverékre öntjük. Rászórjuk a fölaprított petrezselymet és tárkonyt, majd az egészet óvatosan átforgatjuk. Tálalás előtt néhány órára behűtjük. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |