Tutireceptek.hu fejléc

Oroszos hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg sült sertéshús
4 db csemegeuborka
2 savanykás alma
2 db nagyobb, héjában főtt burgonya
10 dkg majonéz
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
só, ősölt bors, 1 kiskanál cukor
1-1 csokor petrezselyem és tárkony

Elkészítés:
A sült sertéshúst, a csemegeuborkát, a meghámozott almát és főtt burgonyát vékony csíkokra vágjuk és összekeverjük. A majonézt a tejföllel, a mustárral simára keverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük, majd a zöldséges-húsos keverékre öntjük. Rászórjuk a fölaprított petrezselymet és tárkonyt, majd az egészet óvatosan átforgatjuk. Tálalás előtt néhány órára behűtjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes-savanyú hússaláta » Ponty oroszosan » Orosz hússaláta » Gyümölcsös hússaláta
» Egyszerű hússaláta » Hússaláta oroszosan » Csirkehússaláta metélttel » Almás hússaláta
» Téli hússaláta » Mogyorószószos csirkemell » Szárnyas hússaláta » Hússaláta
» Zöldségleves oroszosan » Francia saláta » Paradicsomsaláta » Karácsonyi saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.