Tutireceptek.hu fejléc

"Légy kreatív!" húsos batyu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj
gépsonka
sajt (füstölttel finomabb)
bacon szalonna

bundázáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A jól kiklopfolt hússzeletekre rárakjuk a felkockázott sonkát és sajtot, feltekerjük és kívülről körbetekerjük a baconnal. A batyukat lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk.
Olajon minden oldalról hirtelen sütjük, hogy szép színt kapjon, majd sütőtálban kb. 15 percre forró sütőbe tesszük. Az első 10 percben alufóliával letakarjuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: lujzika36


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos csicseriborsó » Rakott húsos zöldség » Marhahúsos kuszkusz » Gombás-Husos Fasirt
» Húsos pite » Marhahúsos fasírtpogácsa » Spenótos-camembertes batyu » Csirkehúsos gombás fasírt
» Darálthúsos rakott zöldbab » Húsos töltött gomba » Húsos pirog » Fincsi húsos pite.
» Húsos krumplis tepsis » Kacsahúsos rizottó » Forró húsos kifli » Gombás-csirkés batyu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.