| Húsos töltött gomba receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg darált hús 8 nagyobb gomba 4 paradicsom olaj morzsolt oregánó só, bors petrezselyem reszelt sajt Elkészítés: A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat feldaraboljuk. A gombát megtisztítjuk, szárukat kivágjuk, és felaprítjuk. A darált húst kevés olajon megpirítjuk, majd vízzel felöntjük, és puhára főzzük. Hozzáadjuk a sót, borsot, oregánót, petrezselymet. Ezek után beletesszük az apróra vágott gombaszárakat és a felszeletelt paradicsomot. Pár percig főzzük. A gombafejek mindkét oldalát kevés olajon megpirítjuk. Hőálló edénybe tesszük a töltelék egy részét, majd erre helyezzük a gombafejeket. Megtöltjük a maradék töltelékkel, majd reszelt sajtot szórunk a tetejére. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |