Tutireceptek.hu fejléc

Krumplifánk virslivel töltve recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
60 dkg főtt, áttört krumpli
12 dkg liszt
2 tojás
1 kiskanálnyi só

A töltéshez 2 virsli
A kisütéshez olaj

Elkészítés:
A krumplit, a lisztet, a tojásokat és a sót összegyúrjuk. Nem kell kisodorni, hanem a tésztából lisztezett kézzel gombócokat formázunk, aminek közepére 1-1 karika virslit teszünk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük.

Ebből az adagból kb 20 gombóc lesz, aki többet szeretne, növelje az adagot.

Tanácsok:
Diétázók csökkentett szénhidrát tartalmú liszttel is készíthetik, úgy is finom.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött krumplifánk » Fasírt sajttal töltve » Füge töltve » Rántott cukkini töltve
» Csirkemell töltve » Barátfüle gombával töltve » Cukkini tök töltve » Lencseleves virslivel
» Csirkecomb gazdagon töltve » Rántott gomba töltve » Sült alma túróval töltve » Rizssaláta virslivel
» Kovászos uborka töltve » Vöröshagyma töltve » Virslivel rakott zöldbab » Burgonyás fánk virslivel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.