| Csirkecomb gazdagon töltve receptEgytálételek Hozzávalók: Hozzávalók: 4 db csirkecomb egész 10 dkg vaj 1 db vöröshagyma apróra vágva 20 dkg gomba kis kockákra vágva 20 dkg csirkemáj kockázva 4 db zsömle 4dl tejbe, vagy vízbe áztatva 2 db tojás 1 cs. petrezselyemzöld apróra vágva só, őrölt fekete bors, ízlés szerint Elkészítés: A beáztatott zsemléket kinyomkodjuk, apróra daraboljuk, vagy szitán áttörjük. A vaj felét megolvasztjuk, és megpirítjuk a májat, a gombát. Megszórjuk sóval, borssal, petrezselyemmel, kihűtjük. Összekeverjük a maradék vajat a tojások sárgájával, majd a tojások fehérjét habbá verjük, és az összes hozzávalót összedolgozzuk. A csirkecombot megtisztítjuk, megmossuk, letöröljük, a bőrt fellazítjuk, és a húst megsózzuk. Megtöltjük a töltelékkel !Piros ropogósra sütjük. Tanácsok: Rizibizi illik hozzá :) Jó étvágyat ! A receptet beküldte: utaimese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |