Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos-zöldséges csicseriragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 evőkanál libazsír
1 kápia paprika
1 szál sárgarépa
1 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szál angolzeller
1 cikk káposzta

bors
40 dkg főtt csicseriborsó (konzerv)
6 db aszalt paradicsom
1 chilipaprika
30 dkg kolbász
1 evőkanál fűszerpaprika
1 evőkanál keményítő
2 evőkanál aprított petrezselyem

Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A libazsíron a kolbászkarikákat megpirítjuk, majd kivesszük a kolbászt, a visszamaradt zsiradékra tesszük a zöldségeket és a csicserikonzervet a levével együtt, hozzáadjuk a fűszereket, és felöntjük 1 liter vízzel. Kb. 20 percig főzzük.

Visszatesszük a kolbászkarikákat, egyet forralunk rajta, majd a kevés vízzel elkevert keményítővel kissé besűrítjük. Végül a petrezselyemmel meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicseriragu » Csirkemell tésztában » Húsos burgonyás gomboc » Egytál étel
» Bajor rakott hús » Sütőtökös risotto » Sajtos tepsis krumpli » Cseresznyés sztrapacska
» Sonkával rakott galuska » Virslis csiga pizzakrémmel » Rakott kel gombás rizzsel » Sajtos gubácska
» Gombás-cukkinis rizottó » Velős puffancs » Spárgás-sajtos frittata » Pásztor pite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.