| Egytál étel receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb 1 pár debreceni kolbász 1 kg burgonya 2 zöldpaprika 2 paradicsom 1 nagy vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 10 dkg császárszalonna 2 evőkanál olaj őrölt pirospaprika feketebors szurokfű rozmaring 1 húsleveskocka Elkészítés: A császárhúst vágd csíkokra, olvaszd ki, a zsírján futtasd meg az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Tedd bele a kockára vágott húst és a paradicsomokat, víz hozzáadásával 30 percig párold. Ezután keverd bele a szétnyomott fokhagymát, a pritamint, a leveskockát, a meghámozott és nagy kockára vágott krumplit, a felkarikázott kolbászt és az olajat. Fűszerezd egy kávéskanál sóval, egy evőkanál édes és erős paprikával, egy-egy késhegynyivel a fűszerekből. Engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Kis lángon, letakarva addig főzd, amíg a krumpli megfő, de ne legyen túl puha. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |