Tutireceptek.hu fejléc

Ketchupos borda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj,
20 deka nyers sonka,
20 deka húsos szalonna,
5 darab közepes ecetes uborka,
5 evőkanál ketchup,
4 dl olaj,
2 evőkanál liszt,
4 dl húsleveslé vagy víz,
kevés pirospaprika,
kevés bors


Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, kicsit megsózzuk, olajban hirtelen kisütjük. Majd kisütjük egymás után az apróra vágott sonkát, szalonnát és uborkát is. Egy másik adag olajba beleteszünk két evőkanál lisztet, enyhén átforgatjuk, majd hozzáadjuk a ketchupot, a húslét, és összekeverve felforraljuk. Paprikával, borssal ízesítjük, és az egészet ráöntjük az előzőleg megsütött hozzávalókra. Lehetőleg vasedénybe tesszük, és az egészet előmelegített sütőben forraljuk körülbelül húsz percig.

Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Falusi borda » Brabanti sertésborda » Ketchupos-fehérboros hús » Ketchupos tészta
» Lecsós sertésborda » Gombás rakott borda » Csokiborda » Betyárborda
» Töltött sertésborda » Gyümölcsös bárányborda » Sertésborda » Brokkolis borda
» Sertésborda hentes módra » Különleges töltött borda » Fűszeres sertésborda » Hargitai sertésborda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.