Tutireceptek.hu fejléc

Ketchupos-fehérboros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma

bors

Elkészítés:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj Dávid király módra » Sertés tarja olaszosan » Sárgabarackos pulykapecsenye » Szárnyaspástétom
» Tejben-vajban főtt csirkemell » Bársonyos csirke gombával » Spárgával töltött csirkemell » Fincsi húsos pite.
» Disznóhús káposztával » Disznósajt (bendő nélkül) » Fahéjas csirkemell(tepsiben) » Csángó rostélyos puliszkával
» Terefere csirke » Zelleres rántott csirkemell » Mogyorós sertéscomb » Csőben sült finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.