Tutireceptek.hu fejléc

Ketchupos-fehérboros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma

bors

Elkészítés:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vörösboros tokány » Jérce jóasszony módra » Töltött pulykamedalion rántva » Csirkenyárs
» Grillezett tarja whiskyvel » Sárkánytitok » Csirkemájjal töltött karaj » Illatos-omlós pulykaszeletek
» Baconos csirkemáj hagymaágyon » Almás, sajtos csirkemell » Pulykaropogós » Szaftos fasírozott
» Palacsintába bújt csirke » Csirke mandulás bundában » Böllér kocka » Paradicsomos csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.