Tutireceptek.hu fejléc

Kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 személyre:
4 szelet pulykamell,
4 szelet füstöltsajt,
10 dkg kenőmájas,
vegeta, liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz.

Elkészítés:
A pulykamelleket kiklopfoljuk szép nagyra, picit megsózzuk. Megkenjük az egyik oldalát kenőmájassal, majd belerakjuk a füstöltsajtot. Összetekerjük, fogpiszkálóval, vagy hústűvel összetűzzük. Bepanírozzuk. Én úgy szoktam, hogy a zsmorzsa után a széleket mégegyszer belemártom a tojásba, és utána belenyomom a zsmorzsába, mert így a széleknél nem fog kifolyni a sajt.
Jó meleg, de nem forró olajban kisütjük.
Tálalásnál sréhen félbevágjuk, így jobban fog mutatni :)
Köretnek én a fűszeres krumplipürét ajánlom.

Tanácsok:
A füstöltsajt helyett használhatunk bármilyen sajtot.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kbaby


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós töltött tojás » Töltött burgonyák » Pulykamell sajtmártással » Rántott töltöttkáposzta
» Töltött olajbogyók » Töltött sonkatekercs » Kínai töltött kacsa » Rakott pulykamell
» Edes-savanyu pulykamell » Fahéjas töltött fánk » Sajtos pulykamellrolád » Töltött kagylótészták
» Bolognai töltött burgonya » Almával töltött fácán » Töltött párizsiszeletek » Sajtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.