| Kati sűti receptSütemények, édességek Hozzávalók: 50 dkg liszt 15 dkg cukor 15 dkg zsir 3 tojássárga 1 csomag sűtőpor kevés tej TŐLTELÉKHEZ 1 csomag vaniliás cukor 2 evőkanál kakaopor 2 evőkanál barack lekvár 10 dkg vaj kevés rum eszenc Elkészítés: A fenti alapanyagokat jol ősszegyurjuk,3 részre osztjuk és 3 lapot sűtűnk.Az egyik lapot morzsává zuzzuk és vanliás tejbe áztatjuk.Hozzá adjuk a kakaot,barack lekvárt,vajat,rumot és jol őssze kavarjuk.A kapott masszával megtőltjűk a megmaradt két lapot. A tetejét a 3 tojás fehérjéből és 15 dkg porcukorbol vert kemény habbal vonjuk be.A habot gőz főlőtt verjűk,mig nem ragad a láboshoz.A hab tetejére kevés csokoládét reszelűnk. A receptet beküldte: edit_kerekes Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |