Tutireceptek.hu fejléc

Kati sűti recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
15 dkg cukor
15 dkg zsir
3 tojássárga
1 csomag sűtőpor
kevés tej
TŐLTELÉKHEZ
1 csomag vaniliás cukor
2 evőkanál kakaopor
2 evőkanál barack lekvár
10 dkg vaj
kevés rum eszenc

Elkészítés:
A fenti alapanyagokat jol ősszegyurjuk,3 részre osztjuk és 3 lapot sűtűnk.Az egyik lapot morzsává zuzzuk és vanliás tejbe áztatjuk.Hozzá adjuk a kakaot,barack lekvárt,vajat,rumot és jol őssze kavarjuk.A kapott masszával megtőltjűk a megmaradt két lapot.
A tetejét a 3 tojás fehérjéből és 15 dkg porcukorbol vert kemény habbal vonjuk be.A habot gőz főlőtt verjűk,mig nem ragad a láboshoz.A hab tetejére kevés csokoládét reszelűnk.


A receptet beküldte: edit_kerekes


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás palacsinta » Hamis krémes » Raffaello szelet » Mariann sütije
» Nutellás krémes » Kókuszos meglepetés » Málnás muffin » darás"pogácsa"
» Rizslisztes felfújt » Alma pongyolában » Kekszrúd » Epres túrógombóc
» Csöröge fánk » Darázsfészek » Vanuk szelet » Csokoládés málnatorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.