Tutireceptek.hu fejléc

Rumos gesztenyegolyó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza, 50 dkg porcukor, 1 kávéskanál rum, 10 dkg rumos meggy, 10 dkg étcsoki vagy csokidara, 1 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a porcukorral, rummal, olajjal összekeverjük. Golyókat formálunk, mindegyik közepébe egy-egy rumos meggyet teszünk. Csokimázzal leöntjük vagy meghempergetjük csokidarában.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos dióbomba » Rumos csokoládékrém. » Rumos kuglóf » Rumos félhold
» Rumos keksz golyók » Rumos, diós, kávés szelet » Diós, rumos, kávés szelet » Meleg rumos meggyleves
» Rumos szilva » Kata (vagy rumos) szelet » Rumos-diós piskótatekercs » Narancsos-rumos palacsinta
» Rumos bukta » Rumos kruszta » Diós-rumos fincsi kocka » Rumos-mazsolás diótorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.