| Fahéjas almapalacsinta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg liszt, 1 tojás, 1 csipet só, 2-3 dl tej, kevés szódavíz, 2 db alma, 2 kiskanál őrölt fahéj 2evőkanál porcukorral elkeverve, margarin Elkészítés: A lisztből, tojásból, sóból, tejből, kevés szódavíz hozzáadásával készíts sűrű palacsintatésztát. Hámozd meg az almát és vágd fel vékony gerezdekre. A palacsintasütőben forrósíts fel egy kevés margarint, tegyél bele néhány gerezd almát, és önts rá egy adag palacsintatésztát. A továbbiakban készítsd úgy, mint a hagyományos palacsintát: mindkét oldalán süsd meg, majd a fahéjjal elkevert porcukorral megszórva tálalhatod. A receptet beküldte: Rekus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |