| Kifordított almás receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 tojás 26 dkg porcukor 150 ml olaj 150 ml langyos víz 26 dkg félgrízes liszt 1 sütőpor 1 kg alma, csokimáz Elkészítés: A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, fokozatosan hozzáadjuk az olajat, vizet, lisztben elkevert sütőport és végül a felvert habot. Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a szélét is befedje, ebbe belerakjuk meghámozott, uborkagyalun gyalult almadarabokat, egyenlegesen eligazítjuk. Az almákra ráöntjük a tésztát, és készre sütjük. Kifordítjuk, az alufóliát lehuzzuk róla. Csokimázzal vonjuk be. Tanácsok: Fincsi. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: anita72 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |