Tutireceptek.hu fejléc

Kifordított almás recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

4 tojás
26 dkg porcukor
150 ml olaj
150 ml langyos víz
26 dkg félgrízes liszt
1 sütőpor
1 kg alma,
csokimáz

Elkészítés:
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, fokozatosan hozzáadjuk az olajat, vizet, lisztben elkevert sütőport és végül a felvert habot.
Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a szélét is befedje, ebbe belerakjuk meghámozott, uborkagyalun gyalult almadarabokat, egyenlegesen eligazítjuk. Az almákra ráöntjük a tésztát, és készre sütjük. Kifordítjuk, az alufóliát lehuzzuk róla.
Csokimázzal vonjuk be.

Tanácsok:
Fincsi.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: anita72


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsámboki lakodalmas » Almás-céklás saláta » Amerikai Almás Pite » Almás sajtsaláta sonkával
» Tejberizses almás rakottas » Mesealmás » Almás narancslékoktél » Almás muffin(muflon)
» Almás, zabpelyhes muffin » Forró almás álom » Almás-hagymás saláta » Sütőtökös-almás muffin
» Mesés almás » Fűszeres almás pite » Almás lepény - gyors » Almáspite golyó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.