| Karfiolpörkölt 2. receptEgytálételek Hozzávalók: 1kg karfiol 5dkg margarin 1kisebb fej vöröshagyma 2zöldpaprika 2paradicsom kiskanál Piros Arany késhegynyi pirospaprika só Elkészítés: A karfiolt kevés sós vízben félig puhára főzzük.A megtisztított,finomra vágott vöröshagymát apró kockákra vágjuk,majd egy serpenyőben felhevített margarinon üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a pirospaprikát,az így kapott pörköltlébe beletesszük a rózsáira szedett karfiolt,a megtisztítoot,földarabolt zöldpaprikát,és a paradicsomot,majd puhára fözzük.Tálaláskor galuskát kínálunk mellé. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Grosshaus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |