Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpörkölt 2. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1kg karfiol
5dkg margarin
1kisebb fej vöröshagyma
2zöldpaprika
2paradicsom
kiskanál Piros Arany
késhegynyi pirospaprika


Elkészítés:
A karfiolt kevés sós vízben félig puhára főzzük.A megtisztított,finomra vágott vöröshagymát apró kockákra vágjuk,majd egy serpenyőben felhevített margarinon üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a pirospaprikát,az így kapott pörköltlébe beletesszük a rózsáira szedett karfiolt,a megtisztítoot,földarabolt zöldpaprikát,és a paradicsomot,majd puhára fözzük.Tálaláskor galuskát kínálunk mellé.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Grosshaus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpörkölt tojással » Karfiolpörkölt » Karfiolpörkölt2 » Húsos kínai kel-leves
» Húsos burgonyás gomboc » Kopetka » Rakott csirke sütve » Csőben sült lencse
» Lencsefazék » Bajor rakott burgonya » Mártásban sült csirke » Sajtos - sonkás krokett
» Töltött tök tökölőknek » Tepsis rizses hús » Körmös pacal » Krumplís omlett


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.