| Kapros csirkeraguleves receptLevesek Hozzávalók: 20 dkg csirkemellfilé 2 db sárgarépa 1 db fehérrépa 1 db zeller 10 dkg zöldborsó 1 fej vöröshagyma 1 kis csokor friss kapor apróra vágva ételízesítő fehérbors 2 dl tejföl 2 dl tejszín 5 dkg liszt olaj 10 dkg csiperkegomba 1 tyúkhúsleves kocka Elkészítés: Egy kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, és hozzátesszük a kapor felét. Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a felkockázott csirkemellfilét, a felszeletelt gombát és a zöldborsót. Ételízesítővel, fehérborssal és a maradék kaporral ízesítjük, 1 liter leveskockából készült alaplével felengedjük, megfőzzük. Tejfölös-tejszínes habarással besűrítjük, majd jól kiforraljuk. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Angelgirl Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |