| Kapros, krumplis halfilé receptHalas ételek Hozzávalók: 60dkg halfilé 4ek citromlé 4 kis cukkini 2 fej vöröshagyma 8szem burgonya 2ek olaj+ a tálhoz 4ek szójaszósz 1dl tej 4ek vágott kapor 10dkg reszelt sajt Elkészítés: ELŐKÉSZITÉS: A halat megmossuk,falatnyi darabokra vágjuk,meglocsoljuk a citromlével,sózzuk-borsozzuk.A cukkinit megmossuk,felszeleteljük.Ahagymát meghámozzuk,apróra vágjuk.A burgonyát megmossuk,héjába puhára fözzük,ha kihült,megtisztitjuk. ELKÉSZÍTÉS: 1)a felforrósitott olajban megpiritjuk a hagymát,hozzáadjuk a cukkinit és azt is megpiritjuk.Meglocsoljuk a szójaszósszal. 2)a sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3.fokozat)előmelegitjük. 3)kiolajozunk egy tüzálló tálat,belesimitjuk azöldségeket.rárakjuk a halat,meglocsoljuk a tejjel,rászorjuk a kaprot és a reszelt sajtot. 4)a sütőben kb 20 percig sütjük,a főtt burgonyával köritve tálaljuk. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 388 kcal A receptet beküldte: ti7 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |