Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös, kapros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kg sertéscomb
2 fej hagyma
fél l tejföl
bors

olaj
friss kapor
1 ek liszt

Elkészítés:
A hagymát olajon megpirítom,majd bele teszem az apróra vagdalt húst.Fűszerezem sóval,borssal,apróra vágott friss kaporral.A tejfölt össze keverem a liszttel.Ha a hús jól megpárolódott,beleteszem,és pár percig még főzöm.Tésztával tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Lilith


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös piskóta » Tejfölös szárazbableves » Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros párolt zöldborsó
» Kapros tésztasaláta » Joghurtos tejfölös pite » Kapros tökpástétom » Tejfölös krumplileves
» Galyasági gomba tejfölösen » Tejfölös csodabogár » Ínycsiklandó kapros csoda » Vajas-tejfölös csirkeragu
» Tejfölös finomság » Tejfölös süti( Kráter) » Tejfölös ôszibarackleves » Citromos-tejfölös csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.