Tutireceptek.hu fejléc

Boros, kapros lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Szemelyenkent 1-1 szelet lazac
2-3 dl feherbor
1 csomag kapor

Elkészítés:
A lazac szeleteket beletesszuk egy hoallo talba, es leontjuk a feher borral, es beletesszuk, a csomag kaprot,/nem apritjuk fel, a kaprot/.Kb. 2 ora hosszat pacoljuk ebbe a lebe. Utanna, feltesszuk a hoalloedennyel egyutt, a tuzhelyre.Lassan paroljuk, epphogy gyongyozzon,es 5-6 perc mulva kesz.

Tanácsok:
Ez egy egyszeru, kaloria szegeny etel, gyakorlatot nem igenyel.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros pulykamell » Kapros hal » Boros Süti » Sült lazac másképpen
» Kapros-túrós lepény » Kapros tökkrémleves » Boros kelt rétes » Vörösboros puncs
» Tejfölös kapros lángos » Kapros zaftos süllő » Lazac, kagyló, rák nyárson » Kapros puliszkagolyók
» Kapros csőben sült krumpli » Vörösboros bodzabogyó íz » Vörösboros eperleves » Vörösboros sonkakocsonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.