Tutireceptek.hu fejléc

Boros, kapros lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Szemelyenkent 1-1 szelet lazac
2-3 dl feherbor
1 csomag kapor

Elkészítés:
A lazac szeleteket beletesszuk egy hoallo talba, es leontjuk a feher borral, es beletesszuk, a csomag kaprot,/nem apritjuk fel, a kaprot/.Kb. 2 ora hosszat pacoljuk ebbe a lebe. Utanna, feltesszuk a hoalloedennyel egyutt, a tuzhelyre.Lassan paroljuk, epphogy gyongyozzon,es 5-6 perc mulva kesz.

Tanácsok:
Ez egy egyszeru, kaloria szegeny etel, gyakorlatot nem igenyel.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros, krumplis halfilé » Boros kacsasült » Alufóliában sült lazac » Kapros csőben sült krumpli
» Kapros-túrós töltött gomba » Kapros palacsinta » Lecsós-boros sertéspörkölt » Tejfölös, kapros hús
» Uborka leves kaprosan » Fokhagymás kapros krémsajt » Kapros zöldbabfőzelék » Kapros patisszonfőzelék
» Fehérboros-narancsos puncs » Nyári kapros saláta » Fóliában sült lazac » Kapros zaftos süllő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.