| Káposztasaláta kínai kelből receptHozzávalók: Kínai kel hagyma ecet cukor só bors kömény olaj Elkészítés: Nagyon szeretem a kínai büfékben kapható csípős káposzta salátát. Ennek mintájára készült először a kínai kelkáposztából a saláta, úgy hogy a torzsája felől kezdtem nagyon vékony szeletekre vágni és besóztam.Szinte átlátszóra szeletelt hagymával összekevertem. Ha kissé összeesett a sótól, mehet rá a sűrű salátalé (Csak kicsi vízzel készítem, így erőteljesebb ízű.) , egy kis olaj és a fűszerek. Finom egy kis apróra vágott csilivel, de reszelt sárgarépával is . Tanácsok: A lényeg, hogy néhány órán át állni kell hagyni, hogy az ízek összeérjenek! Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: Anyagi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |