Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás sztrapacska II. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg burgonya
0,4 kg liszt
2 db.tojás
0,5 kg savanyú káposzta
0,1 kg füstölt szalonna


Elkészítés:
A szalonát felkockázzuk,majd saját zsírjára sütjük.A szalonnatepertőt kiszedjük,félre tesszük.A savanyú káposztát a szalonna zsírra tesszük,és megpároljuk.Fazékban vizet forralunk,és enyhén meg sózzuk.A burgonyát meghámozzuk,majd lereszeljük,hozzákeverjük a nyers tojásokat,sózzuk majd annyi lisztet dolgozunk hozzá,hogy galuska sűrűsségű tésztát kapjunk.A forrásban lévő vízbe nokedlit szaggatunk ,majd ha feljön a víz tetejére,leszűrjük és forró vízzel leöblítjük,miután lecsöpögtettük,a megpárolt káposztával összekeverjük,tepertővel tálaljuk.


A receptet beküldte: veresmaria164gmail.com


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás tekercs » Káposztás céklasaláta » Káposztás saláta » Káposztás csülökragu
» Káposztás parasztsaláta » KFC káposztasaláta » Káposztás pogim » Galyasági káposztás hús
» Káposztás béles » Káposztasaláta paleo módon » Káposztás pacal » Káposztás burgonyafelfújt
» Káposztás pogácsa-finom » Sztrapacska egyszerűen » Káposztás bableves » Káposztás paprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.