| Káposztás bab receptLevesek Hozzávalók: 1. fej édes káposzta fél kg tarka bab fűstölt csűlök bors paprika delikát 2-3, kanál liszt kicsi zsir (rántásnak) izlés szerint ecet foghagyma só Elkészítés: előző este vizre teszem a babot, reggel oda ,rakom a fűstölt csűlökkel eggyűtt, mikor majdnem kész ,késsel össze vágott káposztát rakom bele ,közben csinálom a rántást ,mikor szép barna ,bele kavarom a fűszereket,ill, foghagymát. ha meg főtt a bab és a káposzta ,bele öntöm a rántást ,1-2.percig kutyulom és ízlés szerint só ecet ,és kész Jóétvágyat kivánok Tanácsok: este be kell ásztatni a csűlköt ,és a babot is. van aki tejföllel még meg dobja a levest a végén Elkészítési idő: 2 perc A receptet beküldte: editke62 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |