Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás bab recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1. fej édes káposzta
fél kg tarka bab
fűstölt csűlök
bors
paprika
delikát
2-3, kanál liszt
kicsi zsir (rántásnak)
izlés szerint ecet
foghagyma


Elkészítés:
előző este vizre teszem a babot, reggel oda ,rakom a fűstölt csűlökkel eggyűtt, mikor majdnem kész ,késsel össze vágott káposztát rakom bele ,közben csinálom a rántást ,mikor szép barna ,bele kavarom a fűszereket,ill, foghagymát. ha meg főtt a bab és a káposzta ,bele öntöm a rántást ,1-2.percig kutyulom és ízlés szerint só ecet ,és kész
Jóétvágyat kivánok

Tanácsok:
este be kell ásztatni a csűlköt ,és a babot is.
van aki tejföllel még meg dobja a levest a végén

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: editke62


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökmagos káposztasaláta » Káposztás sztrapacska II. » Apatini káposztás harcsa » Káposztás harcsa
» Céklás káposztasaláta » Káposztás hús » Káposztás bableves » Gyömbéres káposztás csirke
» Káposztasaláta majonézzel » Rántott káposztaszeletek » Káposztás burgonyafelfújt » Káposztás pogácsa 1.
» Káposztás pogácsa-finom » Kel káposztástészta » Káposztás lepény » Káposztás palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.