Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos-tejszínes őszibarackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:


1 üveg őszibarack befőtt

1 kis doboz natúr joghurt

1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)

vanília

Elkészítés:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát, és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: wéva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines őszibarackleves » Pezsgős őszibarackleves » Spenótgombóc » Gyümölcsleves Lajos módra
» Tejfölös brokkoli leves » Orosz húsleves » Húsvéti kolbászos leves » Bakonyi betyárleves
» Zöldséges brokkoli leves » Paleo gulyásleves » Frank krumplileves » Hagyományos padlizsánkrém
» Sertésszelet csirkemájjal » Hideg joghurtleves » Csontleves alaplé » Paradicsomleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.