| Jénaiban sült almás csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 db csirkecomb 0,5 kg burgonya 3 db alma 1 fej vöröshagyma 1, 5 dl fehérbor 0, 5 dl víz 2-2 evőkanál mustár kecsup 1 kiskanál Worcestershire-szósz só 2-3 dkg margarin Elkészítés: A burgonyát, az almát hámozd meg és a vöröshagymával együtt vágd fel vékony karikákra. A csirkecombokat alaposan sózd meg és kend be a mustár - kecsup - Worcestershire-szósz keverékével. Egy jénai tálba dobáld be a margarindarabkákat, erre szórd rá vegyesen a burgonyakarikákat, az almacikkeket és a hagymát, majd fektesd rá a csirkecombokat. Öntsd le a borral és a vízzel. Fóliával letakarva kb. 45 percig süsd, amíg a hús jól meg nem puhul, majd fedő nélkül még süsd 10 percig. A receptet beküldte: LoLiNa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |