Tutireceptek.hu fejléc

Borjúsaslik almásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45-50 dkg marhahátszín
20 dkg sonka
4 alma
4 nyers uborka
4 paprika
8 dkg szalonna
1 fej vöröshagyma
só, bors, vegeta, grillfűszerek

Elkészítés:
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük és befűszerezzük izlés szerint. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, majd grillsütőben átsütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombóc almásan » Gombás libamáj » Gombaszószos szelet » Zöldséges sertésbecsinált
» Csopaki aprópecsenye » Borjúmáj cukkínivel » Erdélyi tormás hús » Csirkemáj sütőben
» Sörben sült sertés lapocka » Tejfölös nyúl » Csirkemell á la Stik » Palacsintatésztás virsli
» Nyári Szalámi Házi » Citromos csirke * » Kacsasült szőlővel » Gyros tál arany módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.