Tutireceptek.hu fejléc

Ipolyparti pulykacsemege recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg pulykamell csikozva
fél fej káposzta csikokra gyalulva
1 fej hagyma szeletelve
2 savanykás alma
2 dl főzőtejszin, vagy tejföl, vagy habarás
kakukkfű, bors, só, olaj

Elkészítés:
A forró olajon a pulykamell csíkokat átforgatjuk, só bors kakukkfűvel megszórjuk. rátesszük a káposztát, és kb 25 percig pároljuk közepes lángon. kevés vizet önthetünk alá. Beletesszük a hagymát majd 5 perc mulva az almát is ezzel is további 5 percig főzzük. Végül az összes levet elforraljuk alóla és felöntjük a tejszinnel. egyet forraljuk és kész

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: moncsa78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rácos burgonya » Virsli baconba tekerve » Gombás rakott borda » Kolbászos lecsó egyszerűen
» Rakott karfiol csőben sütve » Sajtos táskácskák » Bolognais rakott tészta » Póréhagymás gnocchi
» Sült oldalas jóasszony módra » Zöldbabos sertéshús » Verebélyi galuska » Rakottburgonya
» Hagymás sertésmáj (4 főre) » Csőben sült brokkoli » Kolbászos nokedli » Tejfölös rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.