| Húspuding receptHúsételek Hozzávalók: a megmaradt főtthús só bors vegeta zöldpetrezselyem összevágva tojás ahhozmértem mennyi a főtthúsod megmaradt főttzöldségek a húslevesből ha akarsz reszeltsajt 10 20 dkg Elkészítés: ha már unod a főtthúst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apródarabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vegetát a zöldpetrezsejmet összevágva a megmaradt főttzöldségeket és végűl a tojásokat annyit hogy jó lágy legyen a masszád dolgozd jól össze az anyagokat majd egy tepsibe tegyél kicsiolajat vagy teheted alúfóliába is a masszát öntsd bele a tepsibe . és a melegsütőben süssd pirosra ha majd nem kész vedd ki és szórd meg reszeltsajtal de már zárd ki a sütőt de tedd visssza a tepsit mig a sajt rá nem olvad . ha kész vágd szeletekre a kész pudingot. csinálhatsz hozzá zöldborsőfőzeléket vagy burgonyafőzeléket vagy burgonypürével is finom. Tanácsok: nálunk mindig sikere van de csak mig frissen van készitve melegen szeretjük. de van aki hidegen is szereti . majd kipróbáljátok kinek kinek hogy izlik jobban Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: feketeerzsi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |