Tutireceptek.hu fejléc

Húspuding recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
a megmaradt főtthús

bors
vegeta
zöldpetrezselyem összevágva
tojás ahhozmértem mennyi a főtthúsod
megmaradt főttzöldségek a húslevesből
ha akarsz reszeltsajt 10 20 dkg

Elkészítés:
ha már unod a főtthúst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apródarabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vegetát a zöldpetrezsejmet összevágva a megmaradt főttzöldségeket és végűl a tojásokat annyit hogy jó lágy legyen a masszád dolgozd jól össze az anyagokat majd egy tepsibe tegyél kicsiolajat vagy teheted alúfóliába is a masszát öntsd bele a tepsibe . és a melegsütőben süssd pirosra ha majd nem kész vedd ki és szórd meg reszeltsajtal de már zárd ki a sütőt de tedd visssza a tepsit mig a sajt rá nem olvad . ha kész vágd szeletekre a kész pudingot. csinálhatsz hozzá zöldborsőfőzeléket vagy burgonyafőzeléket vagy burgonypürével is finom.

Tanácsok:
nálunk mindig sikere van de csak mig frissen van készitve melegen szeretjük. de van aki hidegen is szereti . majd kipróbáljátok kinek kinek hogy izlik jobban

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: feketeerzsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos húspuding » Sertéshava római tálban » Cseréptálas szűzpecsenye » Földimogyorós sertéshús
» Citromos rántott szelet » Húsos rizsgombóc » Sörben sült oldalas » Káposztás krumplifasírt
» Natúr hús » Almás-boros borjúmáj » Gyors aprópecsenye » Sült malac egészben
» Almás pecsenye » Erdélyi borsos tokány » Töltött tarja » Brassói sertéstarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.