| Húsos zöldbabos ragu leves emmenn módra receptHozzávalók: 50dkg pulyka vagy csirke mell 1üveg zöldbab vagy mirelitt 1tojás 1fej hagyma 3gerezd f.hagyma kispohár tejföl 1kis paradicsom püré só,bors, pirospaprika, 2ek mustár 1tk norbicukor 1tk citromlé kevés update liszt Elkészítés: a hagymát apróra vágod kevés olajon megpiritod, ha üvegesre pirult mehet bele a kockára vágott hus, azt is piritsd át, ha ez megvan mehet rá a pirospaprika so bors ha van petrezselyem, és egy kis paradicsom püré. engedd fel hideg vizzel és fözd kb 1óra 20percet ha majdnem puha akkor mehet bele egy kispohár tejfől kikeverve egy kis updatelisztel, updatecukoral, mustárral, citrommal-ovatosan keverd a forró levesbe nehogy csomós legyen-ezután egy tojásból és update lisztből mehet bele csipkedett majd a legvégén a lecsepegtetett zöldbab. innentől kb5perc főzés még és kész Jó étvágyat hozzá Elkészítési idő: 80 perc A receptet beküldte: emmenn Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |