| Kaszásleves receptLevesek Hozzávalók: 40dkg füstölt hús, 2 kis fakanál liszt, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál pirospaprika, 1 evőkanál ecetes torma, 1 tojássárgája, 1 pohár tejföl, 1 evőkanál citromlé, ízlés szerint só. Elkészítés: Felteszünk főni 40 dkg füstölt húst kockára vágva. Amikor megfőtt, hozzáadunk 2 kis fakanál lisztből és olajból, valamint egy kis pirospaprikából készült híg rántást. Egy evőkanál ecetes tormát elkeverünk egy tojássárgájával, valamint egy pohár tejföllel, és a leveshez adjuk. Ha még nem elég savanykás, kevés citromlevet csepegtetünk hozzá. megízleljük, és ha szükséges, utána sózzuk. Tanácsok: Aki akar levesbetétet is tehet bele. Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: Tullzi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |