| Hideg Uborkakrémleves receptLevesek Hozzávalók: 3 kígyóuborka 3 kovászosuborka 2 kisdobozos natur joghurt 2 dl tejföl 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma pici édesítő csipet fehérbors 0,5 L kovászosuborkalé só Elkészítés: A kígyóuborkát feldaraboljuk, majd a felaprított hagymákat, édesítőt, sót összeturmixoljuk. A sóval először óvatosan,a kovászosubi lé miatt:) Hozzáöntjök a tejfölt és a joghurtot, majd mégegyszer átturmixoljuk. Beleöntjük a kovászosuborkalét és teljesen simára turmixoljuk. Fel aprítjuk a kovászosuborkákat és ezzel tálaljuk a levest! Tanácsok: Először kicsit fura, de ha ízlésed szerint ízesíted, akkor finom:) Főleg nyáron, amikor jóhidegen lehet enni:) A kalóriatartalmát sajnos pontosan nem tudom, mert az uborkák nagyságától is függ! A receptet beküldte: Shopy Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |