| Hétvezér tokány receptHúsételek Hozzávalók: 20 dkg marhahús, 20 dkg sertéshús, 20 dkg borjúhús, 5 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, paradicsom(friss), paprika(friss), tejföl, liszt,só Elkészítés: A húsokat kockákra vágom és felhevített füstölt szalonna zsírjában finomra vágott hagymával megforgatom.Kevés vízzel felengedve,fedő alatt párolom.Sóval ízesítem és addig párolom amíg a leve elfő. Ha mindhárom hús megpuhult,zsírjára pirítom és friss paradicsommal,zöldpaprikával ízesítem. Tejfölös habarást készítek és forrásban lévő tokányhoz állandó keverés közben hozzáadom. Párolt rizzsel körítem. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |