Tutireceptek.hu fejléc

Borjú tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg borjú hús
10 dkg füstölt szalonna
2 vöröshagyma
2 zöld hagyma(új hagyma)
kevés zellerzöld
4 dl tejföl

törött bors

Elkészítés:
A borjúhúst megmossuk és vastag szeletekre vágjuk,a szalonnát csíkokra vágva lábasba tesszük,majd a karikára vágott vöröshagymát ,a durvára vágott zöldhagymát a húst a zellerzöldjét is hozzáadjuk.Sózzuk ,borsozzuk, erős tűzön kevés vízzel puhára pároljuk.Ha megpuhult,tejfölt hozzáadjuk felforraljuk,galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia borjúborda » Majorannás marhatokány » Hagymás-borsos tokány » Temesvári sertéstokány
» Gombás savanyu tokány » Erdélyi borsos tokány » Ízletes borjúmáj » Bográcsos tokány
» Csikós-tokány1 » Borjújava dubarry-módra » Zöldborsós tokány » Szüreti vincellér tokány.
» Csirkemájas csirketokány » Hétvezér tokány » Fokhagymás vaddisznótokány » Erdélyi tárkonyos tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.