| Virslitokány receptHúsételek Hozzávalók: 40dkg sertéshús 1 fej vöröshagyma 1 kanál sűrített paradicsom 1 gerezd fokhagyma 1dl fehér bor 10dkg konzervborsó 20dkg virsli só bors köretnek párolt rizs Elkészítés: A sertéshúst fél cm vastag,2-3cm hosszú csíkokra vágjuk.A finomra vágott hagymát hevített zsírban aranysárgára pirítunk,majd belekeverjük a sűrítettparadicsomot,és az elkapart fokhagymát.Sóval,borssal ízesítjük,és a borral felengedjük.Rövid forralás után után hozzáadjuk a felaprított húst,kevés vizet öntve hozzá készre pároljuk a húst.Fedő alatt lassú tűzön.Közben az elpárolgott levet pótoljuk.Mielőtt a hús teljesen kész,hozzáadjuk a (zsírban átforgatott)karikára vágott virslit és a konzervborsót levével együtt.utána ízesítjük,forrón tálaljuk,párolt rizs körettel. A receptet beküldte: erika691230 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |