Tutireceptek.hu fejléc

Harcsaszeletek fokhagymás vajjal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet harcsafilé(ponty is lehet)
2 evőkanál liszt
4-5 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk és 15 percig állni hagyjuk,majd paprikás lisztbe forgatjuk,mindkét oldalukon vajban megsütjük.Tálra rakjuk,a visszamaradt vajon a finomra vágott fokhagymát megfuttatva a halszeletekre öntjük.
Petrezselymes vajas főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» fokhagymás sült karaj » Fokhagymás masni » Fokhagymás Röfihús » Fokhagymás hústekercs
» Fokhagymás csirkemáj » Fokhagymás máj » Fokhagymás padlizsán bartá » Fokhagymás csülökfalatkák
» Fokhagymás sertésmáj » Fokhagymás-kapros halfilé » Fokhagymás sült csuka » Fokhagymás hátszín
» Fokhagymás brokkolisaláta » Fokhagymás busa » Fokhagymás rántott hús » Faddi fokhagymás csuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.