Tutireceptek.hu fejléc

fokhagymás sült karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1kg sertéskarj egybe és kicsontozva
4fej fokhagyma
kb15-20vékony szelet füstölt szalonna

bors
sült hus füszerkeverék

Elkészítés:
a karajt kb kisujj szélességben bevágjuk de nem teljesen vágjuk le az aljáig.Afokhagymát vékonxra felszeleteljük majd a husszeletek mindkét oldaára berakunk egy-egy szelet szalonnát és sok fokhagymaszeletet.Mikoe ez utolsó szeletkéhez érünk hustüvel mindkét végét jól összetűzzük.Atepsi aljára is szalonnékat fektetünk majd ráhelyezzük az összetűzött karajt megfüszerezzük szalonnaszeletekkel beboritjuk.Öntünk alá egy kis vizet,majd alufóliával befedjük és kb1 órát közeper lángnál sütjük.a fóliát levesszük és egy kicsit pirositunk a húson. Jó étvágyat!

Tanácsok:
nagyon finom laktatós vacsravendégeknek ideális mert elég akkor bekapcsolni a sütőt mikor megérkeznek.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: komoly


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres karajcsíkok » Finom karaj » Rozmaringos sült karaj » Fokhagymás ecetes szilva
» Mustáros karajszeletek » Temesvári sertéskaraj... » Karajbatyu » Zöldborsós karajszelet
» Fokhagymás ceruzabab » Karaj Dávid király módra » Karajba zárt csülök » Fokhagymás húspástétom
» Kukoricás rántott karaj » Fokhagymás Röfihús » Sajtos sertéskaraj Update1 » Fokhagymás, tepsis csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.